1. Home
  2. Personale
Personale

Personale

I klinikken har vi 2 erfarne speciallæger med bred erfaring inden for ortopædkirurgi, da vi er i et generationsskifte periode. Vores speciallæger er :

Henning Juul Larsen

 

A. Mounim Korchi

Mounim Korchi er en ortopædisk kirurg med omfattende erfaring i klinisk praksis og en stærk passion for international sundhedshjælp. Med en medicinsk uddannelse fra Universitetet i København og en specialitet i ortopædisk kirurgi har Mounim dedikeret sit professionelle liv til at hjælpe mennesker i nød, både lokalt og globalt.

Han har været en aktiv deltager i internationale nødhjælpsmissioner og katastrofeindsatser rundt omkring i verden. Fra at yde lægehjælp under katastrofer som tsunamier og jordskælv i Filippinerne, Indonesien og Tyrkiet til at arbejde som frivillig læge under krig konflikter i Libyen og Syrien, har Mounim demonstreret sit engagement i at gøre en forskel i de mest udsatte samfund, samt udviklet større erfaring inden for Akut og traume kirurgi.

Mounims erfaring inden for klinisk praksis inkluderer ansættelse som læge ved afdelingen for rygkirurgi på Middelfart Hospital siden december 2018, hvor der opereres primært diskus prolapser, forsnævringer og stivgørende operationer i ryggen. Tidligere har han arbejdet ved flere andre hospitaler i Danmark, hvor han har specialiseret sig i ortopædisk kirurgi, og har dermed udviklet større erfaring inden for hånd, skulder og fod kirurgi.

Udover sit arbejde i klinikken har Mounim også engageret sig i undervisning af ikke kun yngre læger ved danske hospitaler, men også erfaring med at undervise medicin studerende på københavns universitet, Fysioterapeut og sygeplejeske studerende.

Ref. 

https://fyens.dk/middelfart/dansk-laege-byttede-vagter-for-at-hjaelpe-jordskaelvsofre-det-ramte-mig-at-se-folks-personlige-ejendele-ligge-spredt-i-murbrokkerne

https://nyheder.tv2.dk/2023-02-15-dansk-laege-tog-til-murbrokkerne-i-tyrkiet-og-udfordringerne-kom-fra-en-uventet-kant

https://www.dr.dk/nyheder/udland/dansk-laege-jeg-byttede-mine-vagter-og-tog-til-syrien

https://ugeskriftet.dk/nyhed/hjem-fra-borgerkrigenfolte-mig-mere-som-laege

https://politiken.dk/internationalt/art4999641/Unge-danske-l%C3%A6ger-rejser-til-Libyen