1. Home
  2. laegeveje
Vi arbejder altid på at gøre det nemmere for vores patienter med at kontakt os. Vi er i gang med at implementere et nyt system for online booking. Vi vil sætte pris hvis du kan sende os en tilbagemelding om din oplevelse ved systemet. Du kan skrive os her.
 

Guide til lægevejen.dk

 
Guide til at logge på Lægevejen.dk (0.2 Mb)
 
Her kan du læse en guide til, hvordan du finder Ortopædkirurgisk klinik i Slagelse på Lægevejen.dk
Se gerne ovenstående guide i Word-format, der guider dig gennem oprettelse, login.
 
Oprettelse og tilmelding
  1. Gå ind på dette specifikke link: https://laegevejen.dk/Login?clinicId=20772 hvor der er to forskellige former for login-mulighed
  2. Vælg login-formen “Log ind med brugernavn”
  3. Hvis du ikke har et login i forvejen til lægevejen.dk, kan du oprette en bruger på dette link: https://laegevejen.dk/Login/OpretBrugerUdenNemId hvor du skal udfylde alle felter og til sidst trykke på “Opret bruger”. Alternativt kan vi hjælpe med at oprette ved at ringe til os på telefon: 58 53 13 44. 
  4. For at logge ind skal du på www.lægevejen.dk indtaste CPR-nummer på den person, det vedrører, samt brugernavn og adgangskode. Herefter vil du se en besked om, at du skal indtaste en kode, du modtager på mail. Tryk på den grønne knap “E-mail” nederst. Du vil så med det samme modtage en mail med overskriften “Engangskode til laegevejen.dk”, hvori du finder en firecifret kode, der kan indtastes. Tryk på “Log ind”.
 
Når du er logget ind, burde du allerede være tilknyttet Ortopædkirurgisk Klinik i Slagelse – men ellers kan du nu tilmelde Hejmdal under dine foretrukne klinikker. Tryk på den blå knap “Tilmeld klinik”.
  1. Vælg type af læge du leder efter” – vælg “Ortopædkirurgi
  2. Vælg region” – vælg “Region Sjælland
  3. Vælg klinik” – vælg “Ortopædkirurgisk Klinik Slagelse” – tryk på den blå knap “Tilmeld klinik” og “Bekræft”.
 58