1. Home
  2. Kontak

Vores telefontider

Mandag:kl 9:00 - 11:00
Tirsdag:kl 9:00 - 11:00
Onsdag:Ingen telefontid
Torsdag:kl 9:00 - 11:00
Fredag:Ingen telefontid
Weekenden:  Ingen telefontid
  • Ingemannsvej 6c, 4200 Slagelse
  • 58 53 13 44

Kontakt pr mail.

Vi kan kontaktes på denne mail adresse : kontakt@ortcare.dk

Vi skal gøre opmærksom på, at anmodning af journaloplysninger, kan KUN ske via almenlig post.

Ved kontakt pr mail, er det vigtigt at der skal stå, hvilken læge man har været i kontakt med / hvilken læge der er ansvarlig for ens forløb. De mails der ikke indholder oplsyningen, vil ikke blive besvaret

TIDSBESTILLING
Patienter, som behandles via den offentlige sygesikring, skal have en henvisning fra deres praktiserende læge for, at sygesikringen kan dække undersøgelse og behandling.

Der kan bestilles tid til en undersøgelse eller behandling via vores telefon eller ved at book her på hjemmesiden, gennem lægevejen platform. Klinikken har åbent for tidsbestilling : Mandag, Tirsdag og Torsdag mellem kl. 9.00 – 11.00 på tlf. 58 53 13 44. 

ved spørgsmål, eller hvis det ikke er muligt at få fat i os telefonisk er du altid velkommen til at sende os en besked på nedenstående formular, vi kontakter dig tilbage snarest som muligt,

FREMMØDE

Når man ankommer til Klinikken, bedes man melde sin ankomst i receptionen. For at undgå at skabe ventetid for klinikkens øvrige patienter, bør man respektere sit mødetidspunkt og den planlagte varighed af konsultationen.
Man bør møde senest 5 minutter før det aftalte tidspunkt.

UDEBLIVELSE
Såfremt en patient uden rimelig grund undlader at melde afbud fra en aftalt tid senest dagen før, er patienten pligtig at betale klinikken et gebyr per udeblivelse.

Gebyret er 250 kroner for udeblivelse fra en konsultation og 500 kroner for udeblivelse fra en operation eller lignende (Overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger, 2018, §25 stk. 2).

Kontakt os

Har du spørgsmål, forslag eller kommentarer. er du velkommen til at bruge nedenstående formular til at sende os besked.

Obs. Der kan ikke bestilles tid eller besvare personlige kliniske spørgsmål via formularen. Brug venligst lægevejen til det ( vejledning findes her : https://ortcare.dk/book)